Loading

Gijs Franken

Met mijn lens vang ik de wereld in beelden en breng ik verhalen tot leven.

Ik ben Gijs Franken, een fotograaf en beeldredacteur met een hart voor storytelling en een passie voor het vastleggen van momenten die ertoe doen. Bij SOEQ heb ik mijn creatieve vleugels uitgeslagen; ik heb de hele website tot leven gebracht, van het ontwerpen tot aan het invullen met zowel pakkende foto’s als boeiende content. Ik weet hoe je een verhaal vertelt, niet alleen door de lens van mijn camera, maar ook via de dynamische wereld van social media.

Als social media specialist begrijp ik het belang van een sterke online aanwezigheid. Ik kan een merk laten spreken, resoneren en interactie aangaan met zijn doelgroep. Nu ben ik op zoek naar een nieuwe uitdaging waar ik mijn passie voor fotografie, contentcreatie en social media verder kan exploreren en waar mijn creativiteit echt op z’n plek is. Klaar om mijn horizon te verbreden en nieuwe avonturen aan te gaan!

Gijs Franken
Fotografie90%
Wordpress85%
Social Media95%
Archiveren86%
Plannen95%
Foto's

1.000

Blije gezichten
Projecten

991

Kunstwerken
Social Media

1.636

Fans

Aanbevelingen

Mijn laatste projecten

  • All
  • Fotografie
  • Social Media

Tilburg Zingt

Fotografie

Kunst in Tilburg

Fotografie

Festival van het Levenslied

Fotografie

Mijn werkervaring

3 Jaar

September 2021 - Maart 2024

Fotograaf & Beeldredactie Soeq.nl

SOEQ is bijzonder omdat het niet alleen gaat om zaken doen, maar om het maken van echte, tastbare sociale impact. We geven kwetsbare groepen een kans en werken samen met lokale partners zoals de Diamant-groep en Office Assist om kansen te creëren en talenten te benutten. Onze focus ligt niet op de beperkingen, maar op de mogelijkheden en talenten van elk individu.

4 maanden

Mei 2023 - Augustus 2023

Fotograaf & contentcreator Tilburgse Kermis

Als Fotograaf en Content Creator voor de Tilburgse Kermis, heb ik de unieke taak om de energie en het plezier van dit geliefde evenement vast te leggen en te delen op de sociale media platforms van De Tilburgse Kermis. Met mijn fotocamera als mijn belangrijkste tool, breng ik de kleurrijke attracties, de blije gezichten van bezoekers en de algemene feestelijke sfeer in beeld.

2 jaar

oktober 2019 - September 2021

Webmaster Clientintranet Amarant

Voor mijn werkzaamheden voor Amarant was ik als Webmaster verantwoordelijk voor het cliëntintranet van Amarant

2 jaar

Oktober 2014 - September 2016

Logistiek medewerker en Communicatie Assistent Intratuin Tilburg

Het bijhouden van alle retour goederen en de verwerking hiervan en tijdens activiteiten en Workshops van Intratuin Tilburg maakte ik diverse foto’s als sfeerimpressie voor de sociale media van Intratuin Tilburg.

Neem contact op

Kom met mij in contact